Harddisk-kryptering

Harddisk-kryptering

Harddisk-kryptering sikrer, at dine følsomme data ikke falder i forkerte hænder i tilfælde af tyveri af en bærbar computer eller indbrud.

Hvert år stjæles et stort antal computere - især bærbare computere - fra både virksomheder og privatpersoner. Bærbare computere indeholder ofte fortrolige og følsomme oplysninger der enten kan sælges på det sorte marked eller skade ejeren af computeren, hvis de offentliggøres eller falder i forkerte hænder. Derfor anbefaler vi, at man krypterer hele harddisken på ens bærbare computer.

Bliv ringet op

Klik her, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Hvorfor hele disken?

Det er vigtigt, at hele harddisken krypteres, da moderne styresystemer og applikationer lækker informationer forskellige steder på harddisken. Hvis ikke hele harddisken er krypteret, er det umuligt at kontrollere, om nogle af disse informationer lækkes til de ikke-krypterede områder. De ikke-krypterede data kan anvendes til at overvinde sikkerheden i de krypterede dele. Dermed opnår man ikke den sikkerhed ved krypteringen, man reelt regnede med. Ofte er krypteringen helt virkningsløs, hvis man ikke har krypteret hele harddisken.

Spørg os, hvis du er i tvivl, om dit eksisterende system er tilstrækkeligt sikret.

Sikker laptop

Har du brug for at opbevare fortrolige oplysninger på en bærbar computer, tilbyder vi at konstruere en bærbar computer med komplet krypteret harddisk samt et sikret styresystem. Computeren kan så anvendes til arbejde med fortrolige oplysninger.

Kontakt os for at høre mere om dette produkt.

Vi anbefaler, at man kombinerer dette produkt med en professionel backup-løsning.